sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

viikon ratsastelut

tämän viikon ratsastelut tuleepi jälleen yhdessä postauksessa




"vihii!" 

ongelma tolpat hyökkää aina mun taiteellisten kuvien eteen..

tässä Putte näyttää niin viattomalta..
..mutta sitten se iskee, ja super ninjalle käy kalpaten xd tuol tausta on tää meijän 70cm hyppy xd




Putte tyylillä 

menin perjantaina Putella, jolla myös menen estekisoihin hyppäämään 70cm ensviikon sunnuntaina. tunti meni niin päin sitä itteään. Putte oli oikee possu, kaahotti menemään kauheeta vauhtia, eikä meinannut jaksaa edes kävellä. hypyt oli ihan ok hyvin, vaikka eivät kyllä mitään mahtavia. pääsyin myös maistamaan hiekkaa laineen jälkeen.. outo hyppy johon en valmistautunut, yritin kyllä päästä takaisin selkään mutten onnistunut. loput hypyt meni ihan hyvin. oon vaa nii vitsittyny tohon tuntii, toivottavast enskerral paremmi !

käytiin eilen [eli lauantaina] kokeilemassa paria heppaa. Alkka pääsi kokeilemaan Lippeä, eli samaa tammaa jota itsekin kokeilin pari viikkoa sitten. itse meninkin pv ruuna Ressulla. tallille mentiin ihan normisti ja laiteltiin hepat kuntoon. itse menin ensin kentälle samalla kun Alkka laitteli ratsuaan kuntoon. ratsastelin Ressulla kaikki askellajit läpi normisti, ympyröitä ja kolmikaarisia uria tehden. herra oli todella mukava ja liikkui letkeästi. alussa oli vähän erimielisyyksia asetuksesta, mutta lopussa kulki mukavasti. nosti laukan hyvin, ja oli kaikinpuolin todella mukava. ainut haittapuoli Repessä onkin se, ettei sillä saa hypätä. no, ei se haittaa ainakaan minua, talli on mahtava ja saan hyvää koulutreeniä esteiden vastapainoksi. seuraavan kerran menen ratsastamaan maanantaina, silloin toivottavasti kuvia (: Alkka voikin kertoa tuohon alle, millainen Lippe oli (;

joo eli itse siis menin Lipellä. tammahan on (niin kun Pinja onkin varmaan kertonut) tosi kiltti ja mukava luonteeltaan, ja selästä käsinkin suht helppo ja osaava. alkuun menin piitkät alkukäynnit- tamma on ollut pienellä liikutus tauolla ja lihakset on vähän pudonnu. sitten verryttelin ravissa lähinnä ympyröillä ja keskityin lähinnä taivutteluihin, että Lippe edes vähän pyörityisi. pidin välissä pieniä kävely pätkiä, mutta muuten ravailin ja yritin saada tamman kuulolle. lopuksi otin pari kertaa laukannostoja pitkillä sivuilla (ravi-3 askelta laukkaa-ravi) ja tein paljon siirtymisiä. sitten perus loppu verkat taas näillä meidän perus ympyröillä. maanantaina en itse ratsastamaan mene, mutta kuvailen Pinjaa ja Ressua ni saadaan siitäkin pollesta vähän kuvia (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !