maanantai 5. elokuuta 2013

olisikohan tauon paikka ?

Tosiaan olen miettinyt taukoa, sillä minua ei oikein kiinnosta kirjoitella tänne kovin usein. Kukaan ei ikinä kommentoi, suurin osa kommenteista on negatiivisia ja haukkumisia. Se ei oikein motivoi kirjoittamaan.. Emme pysty toteuttamaan kaikkia toiveitanne, mutta olemme yrittäneet parhaamme viimeiset puolitoista vuotta, eikä kommentteja ole paljoa tullut. En itse ole kovin ahkera kommentoimaan toisten blogeihin, mutta nyt olen yrittäny kirjoitella toisille bloggaajille mukavia kommentteja - ettekö tekin voisi sitten tehdä niin? Iloiset ja mukavat kommentit kyllä piristävät päivää kummasti! :D

Nyt te lukijat saattee päättää; pidetäänkö määrittämätön tauko vai jatkammeko kirjoittelua normaalisti? Jälkimmäinen vaihtoehto edellyttää myös sitä kommentoimista. Ei sinulla tarvitse mitään tärkeää asiaa olla tai kauheaa kasaa kysymyksiä, minulle riittä vain positiivinen kommentti. (:

onnistuisiko ?

17 kommenttia:

  1. Jatkakaa ihmeessä kirjoittamista! :) onko niissä negatiivisissä kommenteissa ollut mitään perää/tai ovatko olleet edes rakentavia? :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidetaampa sitten jatkaa (: Negatiivisissa kommenteissa on ollut varmaankin tarkoituksena vain ärsyttää meitä ylläpitäjiä, eikä niissä juuri ikinä ole ollut mitään järkeä.. Mutta harmittaahan sellaiset kirjoittelut.. ): Kiitos paljon kuitenkin kivasta kommentistasi! (:

      Poista
  2. Jatka!!
    Ei oo muutakaa luettavaa!!!!!!

    VastaaPoista
  3. Jatkakaa!! Teil on tosi kiva blogi!:)

    VastaaPoista
  4. Älkää helvetissä jatkakoooo!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti jatketaan :/ Sori jos blogi ei miellytä, tuolta löytyy kyllä miljoonia muitakin blogeja ;)

      Poista
  5. Pinja jatkaa vaikka mikä olis!!! Eiks nii ;)?

    VastaaPoista
  6. Hyvä kun jatkatte! :) ei teijän blogissä oo kyllä mun mielestä mitään pahaa, hyvä blogi on, mutta ku oillain ihmisillä on vaan jotain omia ongelmia niin ne sitten näköjään aukoo päätään tämmösissä paikoissa...

    VastaaPoista
  7. jatkakaa toki:) ja itsekkin olen yrittänyt nyt kommentoida muiden blogeihin, koska on aina kiva saada kiva kommentti!:)

    VastaaPoista
  8. teillä on tosi kiva blogi, jatkakaa ihmeessä:) ja itekki oon nyt yrittäny piristää pienellä kommentilla toisten päivää, kun on itsekkin niin kiva saada positiivisia kommentteja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon (: Samaa mieltä, ja se kommnetti kuitenkin näyttää että ollaan luettu blogia tai edes huomattu uusi postaus (:

      Poista
  9. Ihana ja pirteä blogi! Teillä on kiinnostavia juttuja, olen lukenut jokaisen alusta loppuun (: Jatkakaa kirjoittamista.

    VastaaPoista

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !