tiistai 11. helmikuuta 2014

life happens

Tosiaan monet ovatkin uutisista huomanneet, että täällä Kouvolassa on koulupalo. No täällähän paloi/palaa koulu jota käyn. Päivä on tuntunut todella pitkältä, mutta olen ihan kunnossa. Bloggailu saattaa jäädä taas hiljemmalle siksi aikaa, että saan elämän taas kondikseen. Valitettavasti kaveripostauksen julkaisu tällä viikolla ei ole mahdollista, sillä haluamani kuvat ovat tabletilla, joka luultavasti meni rikki koulun palaessa.. Voisin yrittää kuvailla nyt tällä viikolla varustepostausta videolla, nyt kun uuden koneenkin sain! Haluatteko siitä esittelyä?
kuva iltasanomista


6 kommenttia:

  1. Kuinka paljon sä menetit tavaroitas tossa tulipalossa ? Ja missä sä olit silllon ku tulipalo sytty ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla jäi kouluun takki, laukku, tabletti, puhelin ja kirjat. Olin silloin 35 luokassa alakerrassa naulakoiden vieressä..

      Poista
  2. mitä teit kun näit/ huomasit palon? Voisitko tehdä postauksen siitä mitä tapahtui kuin koulu paloi monia varmaan kiinnostaisi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juoksin nopeasti ulos. Jaa no en tiedä teenkö, en viitsini siitä kovin paljoa puhua, uutisistakin saa hyvin tietoa siitä, mutta kaipa voin jonkun pikkuisen postauksen tehdä..

      Poista
  3. Milloin tulee seuraava postaus ja milloin teet kaveriposrauksen ? :) En malta oottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, koitan yrittää tehdä jotain..xd kaveripostausta olen väsäilemässä loppuun, koitan saada tänään valmiiksi :)

      Poista

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !