lauantai 4. toukokuuta 2013

kipeä ja väsynyt ratsastaja

tällä viikolla kävin keskiviikkona(?) ratsastamassa Heikillä maastossa - taas. onneksi kohta päästään kunnostamaan kenttää, ja saadaan kuvia ja kunnon koulutreeniä. mahdollisesi jopa ekoja hyppyjä! mentiin vähän yli tunnin pituinen maasto, jonka jälkeen menin Suursuolle. 

myöhemmin ratsastin Xantella koulua kentällä. Alkka ei ollut tallilla, joten kuvia ei saatu.. :/ mutta menin melko normin koulutreenin, jonka lomassa laukkailin yhden lammikon läpi, ja vähän hanattelin 

torstaina olin taas tallilla, auteltiin Anua ja harjattiin Cameronia ulkona. kaverini Mila ratsasti Xanten, jonka aikana vietiin pihattoon vesiä ja siivoiltiin tallia.

perjantaina kävin ratsastamassa Hessulla maastossa noin tunnin lenkin. menin suoraan Hessuilemata Suursuolle, jossa ratsastin Xaten kentällä. taas koulutreeni, ja tällä kertaa heppa toimi tosi kivasti ! (: nyt saatiin vähän kuviakin.
 
Xante on tosiaan lv, ex ravuri ruuna. tosi osaava heppa ! (:


kun esteratsastaja yrittää mennä koulua.. xd


tuli vähän kuuma.. :D

Xanten jälkeen oli tunti. lyhyesti sanottuna tunti meni niin päin sitä pitsiliinan reikää, ettei huonommin lisi voinut mennä. heppa ei kuunnellut ohjaa, ei taipunut, pukitteli ym. luulen että Calussa oli jotain jalassa tai selässä, kun ei taipunut lainkaan oikeaan suuntaan.. pääsin myös tutkimaan maneesin pohjaa ison rodeopukin jälkeen.




Pinja ninjailee ja Cassu päätti häipyä paikalta + kipeä selkä..



Minski ja Mila 


4 kommenttia:

  1. Otettiiko must yhtää kuvii??? jos otettii saa lsitä vaik fb :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo otin pari lisään vaikka tän postauksen loppuun joku pv (:

      Poista
  2. sä olit kommentoinut mun blogiin että olisit kuvaamassa kisoja, niin jos kuvasit meitä niin voit lähettää niitä vaikka riina.rama@gmail.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nappasin pari kuvaa ku verkkailit kentällä :)

      Poista

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !