keskiviikko 29. toukokuuta 2013

pari viime päivää

ollaan nyt joka päivä tällä viikolla käyty ratsastamassa Clasu ja Milla. pääosin koulua, mutta Millan kanssa vähän kavalettejakin. ainakin Clasun kanssa on mennyt ihan hyvin, voidaan nyt työskennellä myös ravissa ja hiukan laukassa. on silti epäpuhdas, mutta ei niin paha kun viikko sitten. tänään sitten laukkailin vähäsen, oikeaan suuntaan oli aika vaikea mutta vasemmassa meni ihan hyvin. nyt pitää vaan taivutella paljon oikeassa suunnassa käynnissä ja ravissa ! :D Alkka ratsasti Millalla koulua, ainakin sivusta katsoen meno näytti ihan mukavalta.

Heikillä kävin tiistaina ratsastamassa. mentiin pellolla siirtymisiä ja taivuttelua paljon. lopussa pystyi nostamaan pysähdyksestä laukankin ! taas oli erittäin vaikea vasemmassa suunnassa. ei taipunut ollenkaan, ei kuunnellut sisäpohjetta, ei nostanut vasenta laukkaa - huoh! no, toivottavasti sitten kentän kunnostamisen jälkeen saisi käytyä enempi Hessuilemassa (:

kuvia ei nyt tullut vaihteeksi. meillä oli tänään kamera mukana tallilla, mutta Alkka ei näköjään jaksanut alkaa kuvailemaan...

huomenna menen taas ratsastamaan Clasulla. katsotaan jos mentäisiin maastoon, kun viimekerralla ei viitsitty pitkälle mennä ruohonleikkurin ja lapsien takia.. Hessuilusta en vielä tiedä milloin menen, mutta luulen että tällä viikolla siellä käyn. menen myös mahdollisesti kuvaamaan kaveriani Tiiaa ja hänen liikutusheppaansa Vikiä viikonloppuna (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !