lauantai 19. lokakuuta 2013

pari hepppapäivää

Noniin, nyt tulossa ihan normi kuulumispostausta :)

Torstaina koska Milja kävi Sukan kanssa klinikalla minä ratsastin Laavalla. Aluksi minun piti lähteä maastoon, mutta koska Laavalla oli _hiukan_ energiaa (energy oil siis toimii!) niin menin sitten kentällä. Aluksi ravailin ympyrällä molempiin suuntiin ja otin vähän hallittua laukkaa. Sen jälkeen laukkailin isommin ja reippaammin, otin myös pari vaihtoa. Laava vaan baanatti menemään, eikä hacamorejen kanssa pidätteet menneet kovin helposti läpi.. :D Onneksi sain pari hyvää pätkää laukassakin ja otin loppuravit ja kävelin pitkään. Tallissa otin tamman pois ja annoin mössön.

Perjantaina kävelytin Sukkaa kentällä n. 15min. Tämän jälkeen pesasin hepan jalat ja laitoin kylmät. Illemalla ratsastin Cassun kentällä, koska pieni karvapallo ei mennyt tunneille.. En kyllä enää osaa ratsastaa Cassulla niin kuin ennen! Onneksi sain hepan ihan hyväksi kaikissa askellajeissa, ainakin vasemmassa laukassa :) Tallissa jalkojen ja suojian pesu ja vähän aikaa tallilla oleilu kunnes lähdinkin kotiin..

Tänään kävin tallilla hoitamassa Sugen ja juttelin Miljan kanssa ensiviikosta.. Siitä lisää postauksen loppupuolella! ;) Eli harjasin, kävelytin ja hoidin Sukan jalat. Pari kertaa heppa sai sätkyt kun ovi pamahti kiinni, mutta muuten oli taas todella rauhallinen ja kiva :)

kuvailin aamulla kun lunta oli satanut vähäsen :)


kaunis koira :) blogger vaan pilasi laadun...
aijjai kun laatu on taas niin fabulous....


2 kommenttia:

  1. Tänään kävin tallilla hoitamassa Sugen ja juttelin Miljan kanssa ensiviikosta.. Siitä lisää postauksen loppupuolella! ;)
    ^ Postauksen lopussa ei ollut mitään tuohon asiaan liittyvää? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho unohdin kirjoittaa sen! :D noo huomenna tulee kokonaan oma postaus siitä, odottakaa vähän ;))

      Poista

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !