sunnuntai 13. lokakuuta 2013

sugen kanssa puuhailua

Olen nyt tosiaan kolmisen(tai nelisen?:D) päivää ratsastellut Sukalla. Tai no, käynnissä taivutellut kun ei hevosesta ota selvää että mikä vaiva on.. Mutta aloitetaan! :)


Torstaina kävelin ennen tunteja maneesissa n. 20min hyvin taivutellen. Kuvia siitä kerrasta ei nyt ole, harmi, mutta tuskin niissä nyt mitään ihmeellistä olisi ollut :D

Perjantaina en kerennyt käymään maneesissa ennen tunteja, mutta kävin sitten kentällä köpöttelemässä gramaanien kanssa. Otin käynnin lisäksi myös pari lyhkäistä ravipätkää, mutta pääosin tein käynnissä molemmissa suunnissa paljon taivuttelua. Sukka on vaan todella ärsyttävä edestä, ensin mennään kirahvina pää ylhäällä, sen jälkeen pudottaa pään alas, nostaa sen ylös ja nykii ohjaa.. Huoh, onneks oli enemmän hyviä kuin huonoja pätkiä! :D Lopuksi kuvailtiin vähäsen kun oli niin hyvä ilma (:





tuitui :3♥
Lauantaina kävin taas kävelemässä ulkona, kun maneesissa oli vähän ruuhkaa.. Meille olisi ollut liikaa olla koulutuuppaajien seassa :D Sukka oli vähän sekaisin, oli todella jännittynyt ja lähtikin samaan aikaan kentällä olleen ratsukon takia.. Päätin sitten tulla selästä alas siksi aikaa kun toiset lähtivät pois etten tippuisi.. Loppuaikana Suge oli aika jännittynyt, mutta sain sen kuitenkin ihan kivasti taivuteltua (:



Illemalla käytiin vähän kuvailemassa minulle uutta fb profiilikuvaa huonoin tuloksin.. Alkoi olla niin pimeää ettei kuvista tullut mitään!:D


Tänään kävin myös kävelemässä maneesissa. Koska ulkona jotkuun urpot likat kiljui ja huusi, ei hommasta tullut mitään kun maneesissa oli kaksi aika säikkyä hevosta. Meinasin tippuakkin pari kertaa kun Suge päätti mennä vähän kovempaa, mutta onneksi pysyin selässä! Otin pari hyvää pätkää ja kävelin maastakäsin loppuun n. 10min. Otin Sugen pois nopsasti ja vaihdettiin Laavan karsinapaikka ja sen jälkeen lähdettiin kotiin.

Ensiviikolla ei ole mitään erityistä, Sukana vuokraaja liikuttelee hepan ma, ti ja ke, joten Sugea minun ei tarvitse hoidella. Laavan liikutuksen hoitaa luultavasti Milja.. Keskiviikkona menen taas tunnille, saa nähdä sitten että millä hevosella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !