perjantai 3. tammikuuta 2014

pikkupäivittelyä&kysymyksiä

Ajattelin nyt vähän päivitellä parin viimepäivän menoja :)

Eilen torstaina kävin Laavan kanssa maastossa. Mukaan lähti Mila Kaapolla, sekä Miksu ja Alise jalkaisin. Maasto sujui yllättävän hyvin, vaikka metässä olikin pilkkopimeää, ja kaatunut puu aiheutti hiukan päänvaivaa.. Onneksi selvittiin tallille hengissä! Maaston jälkeen otin Laavan kanssa vielä kentällä ravia ja laukkaa, kun en viitsinyt maastossa käyntiä kovempaa mennä..



Tänään perjantaina menin tallille koulun jälkeen. Hain Laavan ja Cassun tarhasta ja hain heppojen tavarat. Milja tulikin tallille laittamaan Laavan, jonka jälkeen menin laittamaan Cassun nopsasti kuntoon. Ratsastin Cassulla n. puolituntia + vartin loppukäynnit. Cassu oli toosi hyvä, vaikkakin vähän jännittynyt kun maneesissa oli aikapaljon hevosia ja ratsastajia. Sain kuitenkin ravin hyväksi, sekä työskentelin laukassa aika pitkään molemmissa suunnissa. Otin myös pari pätkää reippaampaa laukkaa kevyessä istunnassa. Cassu oli siinä paljon parempi ja liikkui eteen hyvin, mutta heti kun istui satulaan, heppa muuttui vähän hitaammaksi eikä reagoinut pohkeeseen kovin hyvin.. Loppuraveissa annoin hepan venyttää eteenalas molempiin suuntiin. Loppukäynnit kävelin maastakäsin, ensin maneesissa jonka jälkeen kävelin vähän aikaa ulkona.





instakuva :33
Niin, ja koska yksi lukija toivoi postausta siitä, että mitä mieltä ystäväni ovat minusta, ajattelin toteuttaa sen kysymysten avulla. Postaukseen osallistuu Milja(Laavan omistaja), Miksu(tallikaveri), Alise ja mahdollisesti Mila(tallikaveri). Voitte laitella kysymyksiä 18.1 mennessä. Laittakaa myös kysymyksiinne kenelle ne on tarkoitettu!

sori muuten, poistin vahingossa sen postauksen ipen kanssa hyppelöistä alkuviikosta, laittelen joku päivä videot ja kuvat uudestaan!


3 kommenttia:

  1. Kaikille
    Minkälaisen ensivaikutelman pinjasta saa?
    Parhaimmat puolet pinjassa?
    Mikä hevonen sopisi pinjalle suursuolta?
    Mikä oli reaktiosi kun tapasit pinjan?

    VastaaPoista
  2. Miljalle: Miksi otit juuri Pinjan laavan hoitajaksi? Missä, milloin ja miten tapasit Pinjan ensimmäistä kertaa? Mikä Pinjassa on kaikkein ärsyttävintä? Aliselle: Milloin ja miten Pinjasta tuli paras ystäväsi? Pinjan kolme parasta puolta? Entä kolme ärsyttävintä? Miksulle: Miten tutustuit Pinjaan? Kuinka hyvin oikeasti tunnet Pinjan? Oletteko tapaamisesta saakka aina olleet hyviä ystäviä? Milalle samat kuin Miksulle :) Ja sitten kaksi "bonuskysymystä" kaikille, jos loppuu kysymykset kesken ;) Millä hevosella Pinja menee KAIKKEIN parhaiten? Luetko Pinjan blogia? (Tämä ei Aliselle)

    VastaaPoista
  3. Kaikille:
    Mikä on pinjassa huonointa/ parhainta ?
    Tykkäätkö "hengata" pinjan kanssa ja naureskella vaan huvikseen ?
    Kuinka kauan oot tuntenu pinjan ?
    Ja tää miljalle:
    Miksi valitsit pinjan hevosenhoitajaksi ?


    VastaaPoista

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !