lauantai 11. tammikuuta 2014

selvennystä asioihin..

Tosiaan nyt on kyselty, että miten minä nyt hoitelen noita hevosia. Sukkaa en ole piitkään aikaan hoidellut ns. kunnolla. Laavan hoidon joudun nyt ns. lopettamaan, sillä Laavalla ratsastaa Sukan vuokraaja. Joten hoitamiseni rajoittuu nyt ainakin vähän aikaa pelkästää uuden hevosen Laten harjailuun ja kävelytykseen.


Muuten en todellakaan tiedä mitä teen heppailun osalla. Kysyn varmaan Repan omistajalta, että olisikohan mahdollista hyppäillä hepalla sillointällöin, ja jos ei onnistu niin luultavasti tauko odottaa, ellen löydä jostaan kivaa vuokraheppaa tms.

Mutta tosiaan tänään päädyin juoksulenkillä joten kummallisesti tallille, jossa sitten vietin aikaa n. 2 tuntia. Pesasin Ilpon martsarin huomiselle, sekä ratsastin hepan, ettei olisi huomenna ihan kamala :D Menin ilman satulaa askellajit läpi, sekä otin vaihtoja laukassa. Loppuraveissa Ilpo oli tosi hyvä kumpaankin suuntaan, toivottavasti olisi sellainen huomennakin! Heppa oli muutenkin kokonaisuudessaan hyvä, vaikka aluksi ravissa ei ollut täysin avuilla. Laukassa sain Ipen hyvin eteen.



Huomenna minulla on taas Kristan valkka, johon menen tietysti Ipellä. Parinani on Mila ja Osku. Sieltä siis tulossa taas videota ja kuvia! :)

20 kommenttia:

  1. Onko sun mielestä sukan vuokraaja tarpeeksi pätevä liikuttamaan laavaaki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai! Eihän Milja muuten olisi hänen antanut Laavaa alkaa ratsastamaan.

      Poista
  2. ilmaiseksi ei kovin moni saa ratsastaa kunnolla, joten miten olisi ratsastustunnit vaikka kerran kahteen viikkoon jos ei muuta ???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en oikeen tykkää käydä tunneilla, mutta jos löytyy joku hyvä tunti, niin voisi harkita. Mieluummin käyn valmennuksissa, vaikka se maksavatkin pari kymppiä enemmän kuin tunnit, mutta sieltä oppii enemmän.

      Poista
    2. mutta eikös toinen pinja hyppää jo rellulla n. kerran viikossa?

      Poista
    3. Niin hyppää, mutta voihan sitä aina kysyä!;)

      Poista
  3. rellu on enemmän kouluhevonen joten tuo n. 1x/vko on aika jees määrä tosiaan viikossa ?ja en usko että sen omistaja antaa kenen vaan hyppäillä ketä huvittaa tulla kysymään :"D olen nähnyt että osaa myös olla melko haastava kun pari kertaa nähnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luuletteko minua ihan tampioksi? Tottakai minä tiedän että Repa on kouluhevonen ja sillä on jo hyppääjä, mutta tuskin sillä joka viikko hypätään. Anteeksi nyt jos pahoitin mielenne tälläkin asialla..

      Poista
  4. ja tuo ilmaiseksi ratsastuksen kalastelu on vähän niin ja näin, jos ei halua tunneille mennä (kyllä varmasti jotakin oppii) tai jos tehtävä tuntuu tunnilla tylsältä, pyydä haastavampi hevonen.. kumminkin olisi hyvä että lähes kaikilla ratsastajilla olisi joku joka katsoo mitä pitää korjata,virheitä on kaikilla ja yksin ratsastaminen ei auta siinä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntien tasot ei omasta mielestäni ole kovin hääppöisiä, joten mieluummin käyn valmennuksissa pari kertaa kuussa oppimassa, kun että kävisin tunneilla muutenvaan ratsastelemassa huvin vuoksi.

      Poista
  5. ylempänä joku mainitsi että pinja hyppää sillä n. kerta viikkoon ? eli hypätään siis joka viikko ? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman käsitykseni mukaan Rellulla ei joka viikko hypätä. Taidankin jättää asian tähän, ja jättää julkaisematta loput tähän asiaan liittymättömät kommentit. Kyllä voin arvata että kommentoijat ovat tuttujani jotka eivät viitsi päin naama tulla sanomaan..

      Poista
    2. Siis liittyvät, anteeksi :D

      Poista
  6. oletko menny paljonkin repalla ? tai viime tekstissäkin oli että olit sillä maastossa :) kysytkö nyt sitä hyppyhepaks? sillä alat kisaamaan :P

    VastaaPoista
  7. höh no vastaa mun kommenttii et kysytkö nyt repaa?, kuinka paljon oot menny sillä ja sit et jos menis hyvin ni kisshepo ongelma ratkastu :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olenhan sillä mennyt tunneilla joskus satavuotta sitten, mutta nyt viimeaikoina lähinnä maastossa käynyt sillointällöin.. Ajattelinkin sitten jos omistajalle vain käy, niin valmentautua ja mahdollisesti kisata..

      Poista
  8. vähän siistii jos saat !! 8)en tiiä minkälain tää repa on, ilmesesti kiva kun haluat mennä sillä? ja ilmottele mitä omistaja vastas ? :)

    VastaaPoista
  9. Anteeks jos taas tuun pyytää, mut onks teil viel talles ne kaapo-kuvat et saisinko ne :)
    T:Mila H.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei mitää, Alise on unohtanu! :D Se yrittää muistaa laittaa ne huomenna :)

      Poista

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !