keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

kisasuunnitelmia

ajattelin nyt jotain postausta väsäistä omalta puolelta. eli nyt kerron vähän kisasuunnitelmia teille ;)

seuraavat kisat ovatkin oman pihan koulukisat, joihin olen menossa Cassulla HeB:n. tavoitteena olisi saada rata hyväksytysti ja siististi, korkeammalle en tavoitteita nosta sillä kyseessä on minun ja Cassun ensimmäiset kilpailut + ekat koulukisat minulle.

mahdollisesti osallistun myös ensikuussa pidettäviin koulukisoihin Cassulla. luokkina toimisi joko HeC tai HeB. nämä kisat eivät ole välttämättömät, mutta olisihan ihan kiva sielläkin käväistä.

estekisoihin menenkin ensikuussa, mahdollisesti Cassulla sekä Roopella tai Ipellä. Cassun kanssa menisin 60cm ja Roopella/Ipellä 80cm. näissäkin kisoissa haluan saada puhtaan radan, joka olisi myös toivottavasti ihan mukavaa katsottavaa..



kaikkien näiden lisäksi olisin mahdollisuuksien mukaan menossa tuntiratsastajien mestaruuksiin hypäämään, mahdollisesti Ipellä. nämä kisat ovat vielä aika pimennossa, mutta lisätietoa saan näistä perjantaina.

tämmöistä näyttää kilpailusuunnitelmani. Hessun kanssa kisat eivät ole vielä ajankohtainen asia, joten jätän ne suosiolla sivuun, ainakin tältä kaudelta. saa nähdä mitä ensikausi tuo tullessaan, varsinkin kun saadaan kenttä kuntoon ja pääsisin treenaamaan Hessun kanssa enemmän..

loppuviikon sunnitelmista sen verran, että huomenna (tänään) käydään Anskuilemassa sekä perjantaina minulla on estetunti. viikonloppuna olen varmaankin tallilla ja kuvaillaan heppoja säiden mukaan. mutta Anskuilusta tulossa iso kuvapostaus, sitä odottaessa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !