sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

koulukilpailut 21.7

tosiaan tänään olikin koulukilpailut, joissa menin B-merkin kouluohjelman Cassulla. myös Alkka, blogin toinen kirjoittaja osallistui kilpailuun samaan luokkaan, mutta Valessalla.

päivä alkoi tallilla kymmen pintaan, jolloin käytiin pukkarissa vaihtamassa vähän vatteita sekä toiset kannukset saappaisiin. auttelin siinä vähän aikaa muiden luokkien osallistujia, kunnes aloin laittamaan omaa heppaa kuntoon. aluksi oltiin laittamassa sykeröitä, mutta ne olivat niin järkyn näköisiä, niin jätettiin ne pois. kun heppa oli valmis menin kävelemään kentälle.

 innokkaana menossa

verkassa heppa oli ihan ok, oikeassa laukassa oli vähän erimielisyyksiä.. väistöt ja ravi oli ihan hyviä (:

rata meni iha hyvin, vaikka pari rikkoa sattui matkalle. oikean laukan nosto oli niin hyvä, ettei ole aikaisemmin tullut niin hyvää nostoa ! kaikista parhaiten radassa meni juurikin se oikean laukan nosto, ravi-ja laukkalisäykset sekä väistöt. radan loputtua odottelin toisen ratsastajan radan ajan ja annoin Cassun toiselle ratsastajalle.
Pinja&Cladiator
140 p./61.09%
1 sija 








harmitti ihan vietävästi ne rikot, varsinkin laukassa. sanoin kaikille että oli se ihan hyvä se rata, mutten ollut kuitenkaan täysin tyytyväinen siihen.. loppujen lopuksi minut kuulutettiin palkintojen jakoon, ja voittohan sieltä tuli ! mainittakoon vielä, että kyseessä oli minun ensimmäiset kisat Cassulla, sekä ensimmäiset koulukisat. siellä hymy korvissa asti seisoskelin tyytyväisenä. kaikki olivat sanoneet että se laukannosto oli hirveän hyvä jne. no mitäs siinä kun väärää laukkaa mentiin kunniakierros.. kaikki nauroivat katsomossa :D

 ponia kiinnosti poseeraus

Alise&Valessa
131.5 p./57.17%
jaettu 3 sija


ensimmäiset kisat takana ja kolmas sija, tyytyväinen olen! näin jälkikäteen tietty harmittaa etten ratsastanut linjoja ihan kunnolla ja pohkeenväistöt meni miten meni, mutta poni oli hieno ja kisoista jäi hyvä fiilis.






kuvista kiitos Veeralle, video Pinjan radasta tulossa huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !