maanantai 15. heinäkuuta 2013

tuleva viikko

tänään menin tallille viiden pintaan ja oleskelin siinä jonkun tunnin. auttelin ratsastajia yms. tein Kidille ruuat ja illemmalla jaoin tuntsareille ruuat yksäreiden jälkeen. joskus puoli ykseksän aikoihin pesasin Cassua vähäsen veskarissa, laittelin tervarasvaa ötökänpuremiin ja rasvailin hepan naamaa (:D) ennen ku lähdin annoin hepsulle pari leipää ruokakuppiin..

huomenna päivä menee taas talleilun merkeissä, joku päivä pitäisi käydä metsästämässä valkoinen huopa ja housut jostain.. voisin tehdä huomisesta vaikka kuvapostauksen, kunhan saisin pidettyä kameraa kädessä ja ladattua niitä kuvia koneelle.. se kun tuppaa aina vähän jäämään !

loppuviikko menee justiinsa siinä talleillessa, menen mahdollisesti myös vähän Hessuilemaan. viikonloppuna pitäisi harjoitella sunnuntain koulukisoihin, vaikka luulen että homma sujuu aika hyvin. rata on todella helppo, osaan sen jo nyt ulkoa. minua ei oikeastaan jännitä lainkaan, saa nähdä millainen jännistys iskee viikonloppuna..

kertokaa millaisia postauksia haluatte, tässä on jo yksi postaus tulossa, mutta se jää pahanpäivän varalle.. varustepostaus tulossa iiihan kohtapuoliin, pari kuvaa pitää vain lisätä ! viikonloppuna tai jonain muuna päivänä voisin kuvailla Cassun varusteista esittelyä (mutta eipä niissä nyt mitään ihmeellistä ole..) nyt rohkeasti kaikki kommentoimaan postausideoita !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !