lauantai 27. heinäkuuta 2013

talleilua

Eilen (perjantaina) mentiin tallille neljän aikaan. Laiteltiin heppoja kuntoon ja auttelin Miljaa. Mentiin katsomaan estetuntia, jonka puolivälissä lähdin laittamaan Laavaa kuntoon. Harjailin tamman hyvin ja heitin suojat ja suitset selkään. Taluttelin heppaa pihalla, kunnes Milja otti Laavan ja laittoi satulan selkään. Menin sitten kävelemään Sukan kanssa pikkupyöriksen selästäkäsin. Oli kyllä mukava mennä ihan hikiseen selkään.. Otin Sukalta tallissa suitset ja suojat pois ja vein karsinaan. Vähän aikaa hengailtiin tallilla ja auteltiin Anua iltatallissa, kunnes lähdettiin kotiin.


Tänään (lauantaina) tallille lähdettiin ennen kahta. Ensitöiksemme pestiin Millan suojat, jonka jälken tehtiin Kidin ja Puten ruuat. Ruokien teon jälkeen haettiin Ressu ja Rellu tarhasta ja laitettiin kuntoon maastoa varten. Itse menin Rellulla ja Alkka Ressulla. Maasto sujui ihan kivasti, vaikka Rellu oli koko ajan syömässä.. Tunnin mittaiseksi maasto venähti, jonka jälkeen otettiin hepat pois ja vietiin tarhaan. Joskus neljän viiden aikaan mentiin kuvailemaan ja puomipirkkoilemaan kun Milja ja Pinja hyppäsivät Kidillä ja Valessalla. Lopussa Kidi hyppäsi varmaankin 100+ okserin ja pari rataa.(~80-110cm) Hyppäilyn jälkeen turvotettiin heppojen ruuat ja lähdettiin kotiin päin.

kyllä se pomppaa (:
Huomenna mennään Anskuilemaan, mennään varmaan puomeja tms. Yritän keksiä jonkun järkevän tehtävän !

Maanantaina mennään mahdollisesti radalle. Itse menen joko Iineksen kanssa ajaen tai Minskillä selästä käsin. Katsoo sitten, saatetaan Milan kanssa ehkä mennä molemmat ajaen Kaapolla ja Iineksellä tai sitten pelkästään Iineksellä.

Ilmoittauduin parin viikon päästä pidettäviin estekisoihin. Olisin nyt menossa 60cm radan Cassulla, sekä 80cm radan Ipellä. Itseäni vähän kauhistuttaa 80cm uusinta, koska silloin esteiden korkeus nousee 90cm.. No, Ipe on aika varma hypätä, mutta silloin ei oikein voida hanatella kunnolla. :D 

4 kommenttia:

Kommentit pysyvät asiallisina, en julkaise asiattomia kommentteja lainkaan !

HUOM Kommentit näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen, joten ethän lähetä kommenttia kahta kertaa. Kiitos !